Evenementen

De Compagnie zet in op het verbinden van ondernemers. Het organiseren van evenementen sluit zich hier bij aan. In deze rubriek wordt een korte blik geworpen op een georganiseerd evenement. 

Op 3 maart 2018 werd de borrel met een vraagstuk van de maand maart gehouden.  Onder het genot van een borrel werden de subsidies aan het MKB besproken. Hoeveel van die Subsidie krijg jij nou eigenlijk? Een geslaagde vrijdagmiddag waar na een tijdje het vraagstuk toch wel echt uit het oog werd verloren. 

Wilt u bij de volgende borrel met een vraagstuk zijn? Kijk dan in de agenda voor de data.

 

 

Samen sterk in zorg

De Compagnie zet in op uitbreiding van het zorgcluster! In de loop van de jaren hebben circa 25 organisaties in de zorgsector ons weten te vinden. Dit heeft natuurlijk een rede. Het gebouw heeft een aantrekkelijk uitstraling, heeft beschikking over wachtruimte, is goed bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor bezoekers.

De vorming van het cluster past perfect binnen de visie van de Compagnie. De ondernemers verbinden. Door middel van netwerkactiviteiten en workshops ontstaan duurzame samenwerkingen. In de toekomst zal er communicatie gericht op de zorgsector worden ingezet om uitbreiding te verwezenlijken. Al met al is de Compagnie de perfecte locatie voor organisaties in de zorg.

Neem gerust contact op voor een bezichtiging.

Bewonersportretten

Gilbert Bal, eigenaar van Roots Beleidsadvies in zijn kantoor bij Verzamelgebouw De Compagnie in Rijswijk

Achter iedere bewoner van De Compagnie schuilt een uniek verhaal! Iedere twee weken publiceren we hier het verhaal van één van onze bewoners. Je leest wie de ondernemers zijn, wat ze doen, hoe hun bedrijf gestart is, welke dromen en ambities ze hebben in het ondernemerschap en wat De Compagnie voor hen betekent.

 

ToTop