BIOLOGICAL BALANCE – Willy Behiels

De drive om homeopathie te gaan studeren vond Willy Behiels, van Biological Balance, na van dichtbij te hebben meegemaakt dat reguliere geneeskunde niet altijd hulp kan bieden. Inmiddels werkt Willy al bijna 30 jaar als zelfstandige in de alternatieve geneeskunde. “Ik ben geboren in België, maar heb mijn opleiding in klassieke homeopathie in Nederland gevolgd. Daarna ben ik naar Duitsland gegaan om meer kennis en ervaring op te doen en heb ik in Engeland en de VS gestudeerd om uiteindelijk in Spanje gaan werken in een dagkliniek. Via die kliniek kwam ik in contact met een groep cliënten in Nederland en toen ben ik weer teruggegaan. Eén van hen is zelfs mijn vrouw geworden.”

Bewonersportret Willy Behiel - Biological BalanceIn Duitsland kwam Willy in contact met elektro acupunctuur. “Als je met zo’n apparaat een bepaald punt aantikt dan geeft dat een waarde en die waarde zegt iets over de organen. Het is een heel interessante techniek, maar wel omslachtig. Het duurde soms wel twee uur voordat je iets vastgesteld had. Twee jaar geleden ben ik overgestapt op levend bloedanalyse, daarmee kon ik ineens meteen zien wat er aan de hand was! Dat was echt een vooruitgang, maar ondertussen weet ik dat je via bloed weer minder kan onderscheiden dan via scanning. Zo kom je dus steeds verder in de technieken. Ik ben altijd aan het zoeken naar nieuwe opties die nog uitgebreider vertellen hoe het zit. Er is continue ontwikkeling gaande!”

Bewonersportret Willy Behiel - Biological BalanceIn zijn praktijk aan de Geestbrugkade 35 past Willy nu levend bloedanalyse en body scan (scanning) toe. “Voor levend bloedanalyse heb ik twee bloeddruppels van de cliënt nodig. Eén druppel daarvan bekijk ik direct, de ander laat ik eerst drogen. Vervolgens kijk ik dan naar de kwaliteit van het bloed, je kan hier veel aan aflezen. De vorm, levendigheid en hoe de cellen opdrogen geeft veel informatie over de aanwezigheid van bijvoorbeeld bacteriën, schimmels, kankercellen, maar ook metaalvergiftiging. De cliënt kan hierbij met me meekijken, want ik projecteer wat ik zie via de microscoop op de muur. Sinds december gebruik ik ook de body scan techniek. Bloedanalyse en de body scan complementeren elkaar. Je kan in het bloed al zien dat er bijvoorbeeld een schimmel aanwezig is, maar met de body scan kan ik ook tonen waar en in welke mate die schimmel aanwezig is. Via cijferwaarden wordt heel precies weergegeven wat er in een orgaan aan de hand is.”

De body scan is een methode waarmee bio resonanties gemeten worden, zonder infiltranten of een grote machine, maar slechts met een koptelefoon. Bio resonanties zijn de pulsen die onze hersenen sturen naar de organen, de koptelefoon meet deze pulsen van de hersenen naar de organen en weer terug. “In de hersenen passeren één miljoen frequenties per minuut. Er is een patroon vastgesteld voor normale, gezond functionerende pulsen. Wanneer iemand daar van afwijkt is dat een aanwijzing dat er voor een bepaald gebied iets gedaan moet worden. De meetapparatuur geeft met 96% accuraatheid aan waar in het lichaam iets mis is. Zo kan bijvoorbeeld de exacte locatie van nierstenen of trombose worden aangeven of zelfs welke rugwervel gebroken is.” Als Willy ontdekt dat er ergens in het lichaam iets niet in balans is of dat er zo’n schimmel zit, dan kan hij helpen dit te genezen. “Ik help mijn cliënten met homeopathische of orthomoleculaire geneesmiddelen, maar ik kan ook via de koptelefoon de juiste, gezonde bio resonanties toedienen. Het is bijzonder om op zo’n directe manier afwijkingen in iemands lichaam te kunnen corrigeren.”

 

Willy Behiels

LinkedIn Willy Behiels
Geestbrugkade 35

Shareworcflow visuele marketing en beeldcommunicatieyperlaancommunicatieadvies_logo_xxs

 

Discussion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *